• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Bästa baren i Sundsvall

Välkommen till RÅ när du vill hänga på den bästa baren i Sundsvall. Här är stämningen härlig och drinkarna goda, där en varierad smakupplevelse står i fokus. Vår bar har öppet måndag till lördag från klockan 17 där vi alltid kan erbjuda något för strupens välbehag oavsett om du föredrar vin, öl eller drinkar. Vi vet att flera faktorer spelar in för att en kväll på en bar ska vara riktigt härlig, så när du kommer hit till RÅ kan du alltid lita på service i världsklass och en skön atmosfär.

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Mat och dryck i härlig miljö

Vårt helhetstänk för din upplevelse som gäst hos oss gör att vi vågar påstå att vi är den bästa baren i Sundsvall. Skulle hungern smyga sig på under ditt besök hos oss har vi en riktigt bra meny med både kött och fisk av hög kvalitet. Vi kan servera dig som gäst ett antal olika mellanrätter som serveras en och en i den ordning som du önskar. Är ni flera i sällskapet kan ni dela på smakupplevelsen genom att beställa en rätt för flera personer – delad glädje är dubbel glädje. Vi har något för alla smaker när hungern behöver stillas.

Bästa baren i Sundsvall

Du som vill ha en riktigt trevlig kväll – unna dig ett besök hos oss på RÅ. Vi ligger centralt beläget i Sundsvall på Nybrogatan 16. Vill du vara säker på en plats hos oss kan du alltid boka bord, vilket sker snabbt och enkelt direkt här på vår hemsida.