• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Bästa maten i Sundsvall

Du som vill uppleva den bästa maten i Sundsvall är varmt välkommen till oss på RÅ. Vi serverar både mat och dryck av hög klass och variation med någonting för alla smaker, och vi serverar både kött, fisk och fantastiska desserter. Att vi har etablerat oss i White Guide, Nordens ledande guidesystem till restauranger, gör att du alltid kan lita på en fantastisk restaurangupplevelse när du kommer till oss. 

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Bra mat av hög kvalitet

Hos oss på RÅ är det en varierad smakupplevelse som står i fokus, och vi serverar mat med klass och variation. Och varför nöja sig med bara en rätt? Vi serverar därför mellanrätter, något mindre rätter som kommer in en och en i den ordning ni önskar. Vi kan även erbjuda er att beställa en stor rätt för hela sällskapet att dela på – delad matglädje är helt enkelt dubbel glädje. Vår passion och vår matfilosofi gör att många anser oss ha den bästa maten i Sundsvall.

Vi finns centralt beläget i Sundsvall, på Nybrogatan 16 och är måna om att alltid erbjuda varje gäst en så bra restaurangvistelse som möjligt. Vi håller öppet måndag till lördag från klockan 17, och är det fint väder har vi en fantastisk terrass för er att sitta på. För att vara säker på att få ett bord rekommenderar vi dig att göra en bordsbokning, vilket sker snabbt och enkelt direkt online här på webben. Där ser du på en gång vilka tider som finns tillgängliga. Välkommen till RÅ.