• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Boka kick off i Sundsvall

Välkommen till oss på RÅ när du vill boka kick off i Sundsvall. Vi har en av stans allra bästa restauranger och kan erbjuda ert företag en oförglömlig kick off som stärker teamet och skapar motiverade medarbetare. Hos oss kan ni vara säkra på en lyckad tillställning – vi vet vad som gör en bra kick off och levererar såväl service som mat och dryck i världsklass.

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

God mat och trevliga aktiviteter

Att hålla sin kick off på restaurang är alltid ett lyckat koncept när det kommer till att samla medarbetarna för en nystart. Kanske är det ett nytt arbetsteam som ska introduceras, ett nytt arbetssätt eller en ny produkt som ska lanseras? Oavsett syftet för er kick off är ni välkomna att styra upp den hos oss på RÅ. Här kan ni kombinera samarbetsaktiviteter och teambuilding med riktigt god mat och dryck i en varierad smakupplevelse. På menyn finns både kött, fisk, vegetariskt och härliga desserter och i våra trevliga lokaler är det lätt att trivas. Genom åren har flera företag bokat sin kick off i Sundsvall hos oss och därför vet vi precis vad som krävs för en riktigt bra tillställning för ert företag.

Att samlas kring mat har varit ett sätt att umgås på sedan urminnes tider, och det utgör ett sammanhang där man lätt trivs och kommer nära varandra. Vi kan erbjuda såväl flera mellanrätter som kommer in en och en i den ordning ni önskar, eller en stor rätt som hela sällskapet delar på. Det bidrar oundvikligen till en ökad gemenskap.

Boka kick off i Sundsvall

Boka kick off i Sundsvall hos oss

Ring eller maila oss gärna om ni vill boka er kick off hos oss på RÅ, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och hur ett upplägg skulle kunna se ut. Välkommen!