• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Finedining i Sundsvall

Du som vill uppleva äkta finedining i Sundsvall ska boka bord hos oss på RÅ. Vi är en av stans allra bästa restauranger med både mat och dryck i hög klass. Här är du välkommen måndag till lördag från klockan 17, vare sig du vill ta en god drink eller äta en god middag i trevligt sällskap.

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Njut av finedining hos oss i Sundsvall

Vi på RÅ är stolta över att vara etablerade i White Guide, Nordens ledande guidesystem där saker som förnyelse, personlighet och hållbarhet uppmuntras. Vi är alltid måna om att leverera en riktigt bra helhetsupplevelse till alla våra gäster, och både mat och dryck erbjuder en varierad smakupplevelse. På menyn hittar du bland annat kött, fisk och flera goda desserter. Vi vet också att delad matglädje är dubbel glädje, och om ni så önskar kan ni beställa in en rätt för flera personer för hela sällskapet att dela på – finedining när det är som bäst.

Boka bord hos oss

För att vara säker på att få ett bord hos oss är du välkommen att boka bord, vilket sker snabbt och enkelt direkt online här på vår hemsida där du direkt ser vilka tider som finns tillgängliga. Vår restaurang ligger centralt belägen på Nybrogatan 16 i Sundsvall. Välkommen!