• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Sundsvalls bästa drinkar & cocktails

Välkommen in till oss på RÅ när du är ute efter Sundsvalls bästa drinkar och cocktails. Vi serverar mat och dryck av hög klass och vågar påstå att vi har stans bästa bar, med duktiga bartendrar som ordnar allt för strupens välbehag. Vår restaurang ligger centralt belägen på Nybrogatan 16.

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Mat och dryck av hög klass

Hit är ni välkomna måndag till lördag från klockan 17, oavsett om ni vill ha en trevlig after work med goda drinkar eller låta den tidiga kvällen gå över till en härlig middag. Hos oss är det en varierad smakupplevelse som står i fokus och vi har en spännande drinklista med både öl, vin och cocktails, drycker som ni avnjuter i skön atmosfär, antingen inomhus eller på vår mysiga terrass. Blir ni hungriga har vi en fantastisk meny med kött, fisk och desserter.

Vi är även etablerade i White Guide, ett kvitto på den höga klass vi håller och varför det är hit du ska bege dig när du vill uppleva Sundsvalls bästa drinkar och cocktails. Vi vet att flera faktorer spelar roll för att en kväll på restaurang ska bli lyckad och minnesvärd, och därför kan du alltid räkna med hög service och en trevlig helhetsupplevelse när du kommer till oss på RÅ.

Sundsvalls bästa drinkar & cocktails

Boka bord hos oss

Om du vill vara säker på att få en plats hos oss går det bra att boka bord. Bordsbokningen sker direkt online där du på en gång ser vilka tider som finns tillgängliga.