• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Sundsvalls bästa restaurang

Vi på RÅ vågar påstå att vi är den bästa restaurangen i Sundsvall där det är en varierad smakupplevelse som står i fokus. Vår matfilosofi gör att RÅ är en restaurang som passar alla smaker oavsett preferenser och du kan alltid lita på den höga kvaliteten i de rätter vi serverar. Vår restaurang ligger centralt beläget i Sundsvall, på Nybrogatan 16.

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Restaurang och bar med klass

Det finns otroligt mycket god mat och vi tycker inte att man ska behöva nöja sig med bara en rätt när man går ut och äter. Därför serverar vi våra gäster olika mellanrätter som kommer in en och en i den ordning som du själv önskar.  Vi vet också att delad glädje är dubbel glädje, så varför inte beställa en rätt för flera personer som alla i sällskapet kan dela på? Det är den unika smakupplevelsen i kombination med en hög servicenivå i en trivsam lokal, som gör att många anser oss vara den bästa restaurangen i Sundsvall. Att gå ut och äta handlar om så mycket mer än bara själva maten och vi arbetar alltid för att erbjuda dig som gäst en så bra restaurangvistelse som möjligt.

Hos oss hittar du en rad olika rätter på menyn, med både kött och fisk av hög kvalitet. Självklart kan vi även erbjuda något sött och gott som avslutning på middagen – vad sägs om en brownie med äpple, kanel och vanilj eller kanske en härlig ostbricka med tre olika sorters ostar, kex och marmelad?

Vi på RÅ är även etablerade i White Guide, Nordens ledande guide till restauranger där kvaliteter som personlighet, hållbarhet och förnyelse premieras. Det är vi givetvis mycket stolta över, och vår plats i White Guide är ytterligare ett kvitto på att vi faktiskt är Sundsvalls bästa restaurang, och att du alltid kan lita på en riktigt bra matupplevelse när du kommer till oss.

Sundsvalls bästa restaurang, boka bord med representation för studentmiddag, morsdag, farsdag eller annat tillfälle.

Boka bord med representation på Sundsvalls bästa restaurang

För att vara säker på att få ett bord hos oss tipsar vi dig om att boka bord hos oss. Det sker snabbt och enkelt direkt online här på webben, där du på en gång ser vilka tider och datum som finns tillgängliga. Välj helt enkelt en dag och en tid som passar och fyll i hur många personer ni blir vid besöket.

Här kan du boka bord för studentmiddag, morsdag, farsdag eller annat tillfälle när du vill njuta av god mat. Välkommen till RÅ i Sundsvall!

Nyckelord:
Bästa restaurangen i Sundsvall