• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

Uteservering i Sundsvall

Du har förmodligen sökt på “uteservering i Sundsvall” och då har du hamnat helt rätt. Vi på RÅ har en fantastisk uteservering belägen i centrala Sundsvall på Nybrogatan 16 där vi erbjuder såväl välsmakande drinkar som en meny med både kött, fisk och desserter – mat med variation och mat med klass. Hit är ni välkomna från klockan 17 måndag till lördag – kanske för en härlig afterwork eller en trevlig middag?

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Mer än bara en uteservering

Vi vågar påstå att vi har den bästa uteserveringen i Sundsvall, eftersom vi vet att flera faktorer spelar roll för att man ska ha en riktigt härlig kväll, och vi levererar en bra helhetsupplevelse därefter. Hos oss kan du räkna med hög service i en skön atmosfär, med en varierad smakupplevelse i fokus vare sig ni vill äta eller dricka gott. Här kan ni beställa in en rätt för flera personer så att hela sällskapet kan dela –  delad matglädje är helt enkelt dubbelt så stor. Vi kan även servera flera mellanrätter som kommer in en och en i den ordning ni önskar. I baren kan du beställa välsmakande drinkar, öl eller vin.

Uteservering i Sundsvall

Boka bord hos oss

För att vara säker på att få en plats på vår uteservering är du varmt välkommen att boka bord hos oss. Bordsbokningen sker snabbt och enkelt direkt online där du på en gång ser vilka tider som finns tillgängliga- fyll bara i hur många ni är och vilken tid ni vill komma. Självklart går det bra att komma hit även utan att ha bokat ett bord.