• Atmosfären!
  • Drinkarna!
  • Serveringspersonal
  • Restaurangen!
  • Bartender!

White Guide restaurang Sundsvall

Välkommen till oss på RÅ när du söker efter en White Guide restaurang i Sundsvall. Vi vågar påstå att vi är stans bästa restaurang med både mat och dryck av hög standard. Vår höga standard har även bekräftats i White Guide, vilket vi givetvis är mycket stolta över. 

Öppettider

Måndag 17 - 23 Tisdag 17 - 23 Onsdag 17 - 23 Torsdag 17 - 23 Fredag 17 - 02 Lördag 17 - 02 Söndag -

Boka bord!

Gör din bokning direkt här på webben. Ring gärna till oss även om det ser fullt ut på internetbokningen.

Boka online

Stora sällskap

Planerar ni en middag för 11 personer eller fler? Ring 060-6066060 eller maila info@rasundsvall.se från kl. 12:00 på vardagar för bokning och menyförslag.

Följ oss Facebook Instagram @restaurangra

1

Mat med klass och variation

White Guide är Nordens ledande guidesystem till restauranger där bland annat personlighet, förnyelse och hållbarhet premieras. När du kommer till oss på RÅ kan du alltid lita på en fantastisk restaurangupplevelse vare sig du vill hänga i baren med en välsmakande drink, styra upp en AW med vänner och kollegor eller avnjuta en härlig middag med en varierande smakupplevelse.

Maten hos oss håller hög kvalitet och vi serverar både kött, fisk och desserter. Vi vet att delad matglädje är dubbel glädje, varför vi erbjuder er att beställa in en rätt för flera personer så att hela sällskapet kan dela på smakupplevelsen tillsammans. Vi har också flera mellanrätter för servering som kommer in en och en i den ordning ni önskar.

Men det handlar om så mycket mer än bara maten. Det finns flera faktorer som utgör en bra restaurangupplevelse och vi är måna om att alltid leverera hög service för att ni ska kunna avnjuta en så bra kväll hos oss som möjligt. Det är bara en av anledningarna till att vi etablerat oss i White Guide som restaurang i Sundsvall.

Boka bord på vår restaurang

För att vara säker på att få ett bord hos oss är du varmt välkommen att göra en bokning. Bokningen sker direkt online där du på en gång ser vilka datum och tider som finns tillgängliga. Fyll bara i hur många personer ni blir och när ni vill komma, samt eventuella andra anmärkningar i formuläret. Välkommen till RÅ.

Nyckelord:
White Guide Sundsvall